CNY PLN ZAR RUB AUD CAD CHF £ US$

I Borghi

Structures sélectionnées

Vraag aan de eigenaar

Controleer de beschikbaarheid.

Vakantiehuis - Toscane - Siena - San Gimignano

Aantal bedden: 17  Min sem 540  Min jour 120

Zwembad Satelliettelevisie

Gesproken talen:

Anglais parlé Allemand parlé Français parlé Italien parlé

Vakantiehuis: I Borghi

Omschrijving

Posizione:Ligging: het vakantiehuis ligt op de heuveltop van het dorpje Pancole, dat ooit deel uitmaakte van de bezittingen van de adellijke familie van de Karolingische graven.
Het vakantiehuis biedt vandaag de dag de unieke sfeer uit een oud verleden. In het omliggende platteland vindt u wijnstokken, olijfbomen, weiden en korenhalmen, een typisch en authentiek Toscaans landschap.

U bent te gast in met zorg ingerichte en volledig autonome appartementen. U kunt zich ontspannen in de schaduw in de tuin terwijl u een babbeltje slaat met een goed glas wijn, een boek leest of geniet van het landschap terwijl de tijd voorbij glijdt. Dankzij de ligging in het hart van deze streek is het de ideale uitvalsbasis om de duizenden interessante artistieke en culturele van het echte Toscane te ontdekken.
Het ligt op slechts 6 km van het middeleeuwse stadje San Gimignano.

Accommodatie:de appartementeni Zenzero, Cacao, Caffé, Liquirizia en Tabacco beschikken over een zwembad, autonome verwarming, satelliet-tv, kamers met balkons (appartementen Zenzero en Cacao), toegankelijke terassen (appartementen Zenzero en Cacao), afwasmachine (alle appartementen behalve Tabacco), oven, wasmachine (gedeeld in de appartementen Liquirizia, Caffé en Zenzero), privépatio (appartementen Liquirizia, Caffé enTabacco), autoparking en een grote gemeenschappelijke tuin. Alle appartementen bevinden zich op de gelijkvloers, met uitzondering van appartement Zenzero dat op de eerste verdieping ligt.

Algemene Voorwaarden

De boeking vereist een aanbetaling van 30 % van de totaal te betalen prijs met Kredietkaart
creditcards geaccepteerd Visa/CartaSI  MasterCard  

> Lees de volledige algemene voorwaarden

Vraag aan de eigenaar

Controleer de beschikbaarheid.